پیام تبریک مسئول بسیج اساتید دانشکده علوم پزشکی تربت جام به مناسبت حماسه ۹ دی

نجیب اله بااراده فرمانده بسیج اساتید دانشکده علوم پزشکی تربت جام در پیامی حماسه ی 9 دی ماه  را گرامی داشتند و بیان کردند اساتید بسیجی پرچم دار تفکر انقلابی در دانشگاه هستند .

حماسه 9 دی ، نماد عزّت، استقلال و بصیرت مردمی است که تا پای جان برای حفظ اصول اسلام و آرمان‌های انقلاب ایستاده اند و با صدای رسا اعلام کردند که اگر دشمن در برابر دین آنها بایستد در برابرتمام دنیای آنها خواهند ایستاد.

آری 9 دیماه به گفته رهبر فرزانه انقلاب روز تجلی قدرت خدا و حرکتی ماندگار در تاریخ انقلاب است و این حرکت مردم اتمام حجت برای همه است.

روز نهم دی در واقع روز نه گفتن ملت ایران به سران فتنه و آری گفتن به نظام اسلامی و بیعت مجدد مردم با آرمان های والای حضرت امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی است.

امت مسلمان ایران در 9 دی در تجمع بزرگ عاشورایی خود یک بار دیگر قهر انقلابی خود را در برابر توطئه­های جبهه باطل به نمایش گذاشتند و ناامیدی را در قلب سیاه سران استکبار کاشتند. پیام 9 دی این بود که: ای مستکبران عالم چنانچه تصور کرده­اید با جنگ نرم و اردو کشی خیابانی می توانید مردم به پا خاسته ایران اسلامی را از صراط مستقیم انقلاب اسلامی منحرف کنید در تصور باطل هستید و هرگز به این قصد شوم نخواهید رسید.

ما اساتید بسیجی دانشکده علوم پزشکی تریت جام ضمن بیعت مجدد با آرمان­های معمار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی(ره) بار دیگـر با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیت اله­العظمی امام خامنه­ای مدظله­العالی تجدید میثاق نموده و برای جانفشانی  در راه پاسداری از حریم مقدس ولایت اعلام آمادگی می نماییم.