استقبال بی نظیر از اولین وبینار علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی تربت جام

بنا به دستورالعمل‌های ابلاغ شده درباره پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی تربت جام با همکاری دانشکده علوم پزشکی اسفراین و دانشگاه علوم پزشکی گناباد اولین دوره کارگاه اخلاق در سال 99 را به صورت وبینار علمی تحت عنوان  «اخلاق در انتشار آثار پژوهشی با تأکید بر پژوهش‌های کووید- 19» برگزار کرد. این رویداد با استقبال بی نظیر روبرو شد.

خانم سمیرا قربانی، کارشناس کمیته اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی در معاونت تحقیقات و فناوری دانشکده علوم پزشکی تربت جام با اعلام این خبر گفت: اولین کارگاه اخلاق سال 1399 ویژه اعضای هیأت علمی، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و کارشناسان پژوهشی به صورت مجازی برگزار شد.

وی اظهار کرد که مُدرّس این کارگاه، دکتر احسان شمسی کوشکی، دبیر کمیته ملّی اخلاق در پژوهش‌های وزارت بهداشت، درباره مباحث مرتبط با اخلاق در انتشار آثار پژوهشی، سرقت علمی، مصادیق تخلفات پژوهشی، پژوهش‌های اپیدمیولوژی و کارآزمایی بالینی مبتنی بر کووید- 19 سخن گفت.

کارگاه مذکور، از ساعت 18 تا 20 مورخ 26 مرداد 1399 برگزار شد و در این وبینار، جناب آقای دکتر حامد محمدی معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی تربت جام، جناب آقای دکتر علی اصغر نشاط معاون پژوهشی دانشکده علوم پزشکی اسفراین و سرکار خانم شهلا خسروان معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی گناباد ضمن تشکر از جناب آقای دکتر احسان شمسی کوشکی از مسئولین برگزار کننده این کارگاه و همچنین از جناب آقای دکتر شمس آبادی مسئول فنی مرکز رشد فناوری سلامت علوم پزشکی اسفراین در تهیه نرم افزار برگزار کننده وبینار قدردانی کردند. این وبینار با حضور 263 تن از دانشگاه‌‌های مختلف برگزار شد.

آخرین مطالب