مراحل ثبت نام پذیرفته شدگان سال تحصیلی1400-1399 دانشکده علوم پزشکی تربت جام

«بسمه تعالی»

ضمن عرض تبریک به پذیرفته شدگان محترم ، جهت ثبت نام موارد ذیل مد نظر باشد:

ثبت نام دارای دو مرحله می باشد: 1- غیر حضوری(سایت)               2- پستی(ارسال مدارک)

1 ) ثبت نام آنلاین و غیر حضوری: کلیه پذیرفته شدگان از تاریخ دوشنبه 99/08/19 لغایت پنج شنبه 99/8/22 از طریق مراجعه به آدرس ذیل صورت می پذیرد:

2) ثبت نام پستی:

• دانشجویان بومی(تربت جام) در صورت تمایل بعد از ثبت نام مرحله 1 می توانند جهت تحویل مدراک حضوری ثبت نام نمایند.
  • ثبت نام دانشجویان غیرحضوری می باشد و کلیه پذیرفته شدگان مدارک خود را تا تاریخ 30 آبان ماه 1399 به آدرس دانشکده ارسال نمایند.
  • (عدم ارسال مدارک در زمان اعلام شده به منزله انصراف از تحصیل تلقی می شود.)
  • مدارک لازم جهت ارسال از طریق پست به شرح ذیل می باشد:
  • پرینت و ارسال فرم های ضمیمه این اطلاعیه که حتما باید اثر انگشت و امضاء شخص دانشجو روی آن باشد.
  • دوبرگ کپی از تمام صفحات شناسنامه و دو برگ کپی پشت و روی کارت ملی
  • عکس 4*3 پشت نویسی شده 6 قطعه
  • تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی و (اصل  و کپی مدرک دیپلم و پیش با ریزنمرات)
  • کپی از دفترچه بیمه
  • تعهد فارغ التحصیلی دانشگاه ها
  • تعهد منطقه ای و سهمیه ای و انضباطی
  • فرم پرسشنامه 1 و 2
  • فرم مشخصات فردی، آموزشی و بستگان
  • فرم شاهد و ایثارگر(در صورت دارا بودن)
  • کارت شرکت در جلسه کنکور
  • دانشجویانی که سهمیه شاهد و ایثارگر دارند حتما فرم مخصوص را پر کرده و مدرک خود را پست نمایند.

آدرس دانشکده جهت ارسال مدارک: تربت جام- خیابان میر قوام الدین  12– معاونت آموزشی (دانشکده علوم پزشکی تربت جام)

کد پستی:        9571786917             تلفن تماس:        05152523225

• توجه: فرم های زیر را پرینت گرفته و پس از تکمیل به همراه دیگر مدارک، به دانشکده ارسال نمایید.
  دریافت فرم ها                                               امور آموزش دانشکده علوم پزشکی تربت جام

آخرین مطالب