پیام مسئول بسیج اساتید دانشکده به مناسبت روز دانشجو

پیام مسئول بسیج اساتید دانشکده به مناسبت  روز دانشجو

شانزدهم آذر سال ۱۳۳۲، روزی است که سه دانشجوی دانشگاه تهران، شهیدان احمد قندچی، مصطفی بزرگ نیا و شریعت رضوی در اعتراض به دخالت های امریکا و انگلیس در امور ایران و سفر “ریچارد نیکسون” معاون رییس جمهوری امریکا و یکی از طراحان و دست اندکاران کودتای ۲۸ مرداد به تهران، همراه دیگر دانشجویان علیه استکبار قیام کردند و سینه خود را آماج گلوله های رژیم پهلوی قرار دادند و به درجه رفیع شهادت رسیدند، تا سندی دیگر از روح استکبارستیزی،‌ استقلال‌خواهی، عدالت‌طلبی و آزادی‌خواهی فرزندان این سرزمین را برای همیشه در تاریخ ثبت کنند. شانزده آذر، نماد بیداری انسان‌هایی آگاه بر تاریکی‌های زمانه خویش و نماد همیشه در صحنه و هوشیار بودن دانشجو و دانشگاه در تمامی تحولات کشور است. ۱۶ آذر روزی است که لاله‌های وطن در خون افتادند و جنازه‌شان بر پای مستکبران و مستبدان همچون خیمه‌های سوخته آرام گرفت.

هرگاه که خاک وطن توسط دشمنان مورد تعرض قرار گیرد، باز هم خون دانشجوست که در دفاع از تمامیت جغرافیای سرزمینش با خون دیگر هم‌رزمان نظامی، بسیجی، طلبه و رزمندگان در هم می آمیزد و خاک دورترین نقاط کشورش را با خون مطهرش گلگون می کند و زمانی که با تحریم های ظالمانه، نیازمندی های اساسی مردمش را در تنگنا می بیند، شبانه روز می کوشد تا با استفاده از توان و توشه  علمی خود، حماسه ای نو خلق کند و در راستای خودکفایی کشورش بکوشد.

ضمن تبریک روز دانشجو، تندرستی، عزت و سرافرازی همه دانشجویان و دانشگاهیان عزیز را از خداوند بزرگ مسئلت دارم.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

نجیب اله بااراده