پیام تبریک مدیرگروه رشته فوریت های پزشکی به مناسبت روز ملی اورژانس و فوریت های پزشکی

فرا رسیدن ماه محرم ماه پیروزی خون بر شمشیر، تاسوعا و عاشورای حسینی را تسلیت عرض می­نمایم

آنگاه که دردمندی سلامت خود را بازیابد آنگاه که دستی به نشان شکر به  آسمان بلند شود ملائک تو را می ستایند.

دانشجویان عزیز و همکاران محترم فوریتهای پزشکی

فرصت خدمت به بیماران و نجات جان آنان فرصتی است مغتنم که پروردگار متعال نصیب بندگان برگزیده خود می نماید و شما این فرصت را بدست آورده اید .

بی شک با افزایش روند رو به رشد سوانح، حوادث و بلایا امروز بیش از هر زمان دیگر نیاز به سطوح پیشرفته خدمات و مراقبتهای پیش بیمارستانی احساس می شود .

شما تلاشگران عرصه فوریتهای پزشکی در بیشتر مواقع اولین کسانی هستید که بر بالین مصدومین و نیازمندان دریافت خدمات درمانی اورژانسی حاضر می شوید و حفظ حیات آنان را بر عهده می گیرید که نشان از اهمیت والای خدمت تان می باشد .

لذا لازم است برای ارائه خدمت شایسته به گیرندگان خدمت، همواره خود را به دانش روز، مهارتهای فنی و اخلاق حرفه ای آراسته و با احساس مسئولیت و رسیدن بر بالین بیماران در سریعترین زمان ممکن بعنوان فرشتگان نجات، حلاوت نجات جان انسانها را با عمق وجودتان احساس نموده و زندگی دوباره را به ارمغان آورید .

اینجانب فرارسیدن 26 شهریور ماه، روز فوریتهای پزشکی را به شما و خانواده محترمتان تبریک عرض نموده و از درگاه احدیت توفیق، سعادت و سلامت را برایتان مسالت می نمایم.