ثبت نام از پذیرفته شدگان نهایی نیم سال دوم رشته نیمه متمرکز فوریت های پزشکی مقطع کاردانی آزمون سال تحصیلی 98-1397 دانشکده علوم پزشکی تربت جام

با سلام و عرض تبریک به مناسبت موفقیت و ورود شما به سنگر مقدس دانشگاه پذیرفته شدگان محترم ، برای ثبت نام از طریق اینترنت مراحل ذیل را به ترتیب انجام دهید.

مرحله اول : کلیه پذیرفته شدگان ، پس از اعلام نتایج از طریق سازمان سنجش ، می باید با در دست داشتن تصویر گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی به اداره پست شهرستان خود مراجعه کرده و درخواست تأییدیه تحصیلی خود را در مقطع پیش دانشگاهی برای ارسال تاییدیه مذکور به آدرس ذیل ، به اداره پست تحویل داده و رسید دریافت نمایند.

توجه : پذیرفته شدگان می باید آدرس « تربت جام- خیابان میر قوام الدین-میرقوام الدین 12- معاونت آموزشی ،  امور آموزشی ، کد پستی 9571786917» را مطابق شکل زیر با عنوان گیرنده نهایی تاییدیه تحصیلی در پشت پاکتی سفید برای ارسال تاییدیه تحصیلی درج نمایند.

گیرنده نهایی تاییدیه تحصیلی:

تربت جام- خیابان میر قوام الدین-میرقوام الدین12- معاونت آموزشی ، امور آموزشی

کدپستی : 9571786917

مرحله دوم : کلیه پذیرفته شدگان گرامی، می باید پس از دریافت رسید درخواست تأییدیه تحصیلی خود از اداره پست، با آماده نمودن سایر مدارکی که سازمان سنجش اعلام کرده است حداکثر تا یک روز قبل از ثبت نام حضوری و براساس جدول زمان بندی ذیل، برای ثبت نام اولیه به صورت اینترنتی (ازطریق مرورگر اینترنتی Chrome , Firefox) به آدرس

و انتخاب نوع کاربری دانشجویان جدیدالورود مراجعه نمایند.

مرحله سوم : انجام کلیه مراحل ثبت نام اولیه اینترنتی  ، طبق راهنمای ثبت نام (تکمیل دقیق فرمهای ثبت نامی و ارسال مدارک مورد نیاز) و در پایان گرفتن کد رهگیری

مرحله چهارم : پذیرفته شدگان می باید پس از ثبت نام اینترنتی برای ثبت نام حضوری و انتخاب واحد با در دست داشتن اصل مدارکی که سازمان سنجش اعلام نموده است و همچنین اصل رسید پستی تأییدیه تحصیلی و کپی از تمام صفحات شناسنامه ، کارت ملی، 8 قطعه عکس و پرینت هایی که پس از ثبت نام اینترنتی از طریق سیستم دریافت کرده اند( کد رهگیری) در زمان و مکان اعلام شده در جدول شماره 1 مراجعه نمایند.

جدول شماره 1 : زمان ومکان مراجعه کلیه پذیرفته شدگان نهایی نیمسال دوم سال تحصیلی 98-97 برای ثبت نام حضوری بایستی با در دست داشتن کامل اصل و کپی مدارک خود، شخصا از ساعت 8 صبح لغایت 13 به تربت جام- خیابان میر قوام الدین- میرقوام الدین 12 معاونت آموزشی ، امور آموزشی دانشکده مراجعه نمایند.

روز چهارشنبه

97/11/10

رشته فوریت های پزشکی

روز پنجشنبه

97/11/11

جامانده ها

لازم به ذکر است پذیرفته شدگانی که قبلا در دانشگاه دیگری پذیرفته شده اند، بایستی با همراه داشتن نامه دانشکده علوم پزشکی تربت جام به دانشکده قبلی خود مراجعه کرده و نسبت به تسویه حساب کامل و انتقال مدارک تحصیلی و برگه موافقت آن دانشگاه برای انتقال خود ، اقدام نمایند. لازم به ذکر است تمامی این دانشجویان در هنگام ثبت نام حضوری ، به صورت مشروط ثبت نام می شوند.

ضمناً تمامی پذیرفته شدگان شاهد  وایثارگر می بایستی پس از ثبت نام حضوری با در دست داشتن فرمهای تکمیل شده و مدارک مربوط، که از اینجا قابل دریافت است، به کارشناس  امور دانشجویان شاهد و ایثارگر (مستقر در محل ثبت نام) مراجعه نمایند.

تذکر مهم: ثبت نام اینترنتی از روزچهارشنبه مورخ 97/11/06 از ساعت 12 ظهر فعال می گردد.

توجه : پذیرفته شدگان عزیز برای آشنایی با نحوه ثبت نام از طریق سامانه رایانه ای ضروری است ، فایل راهنمای ثبت نام را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

با سپاس

امور آموزشی دانشکده علوم پزشکی تربت جام